Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Διαμαρτύρονται με τα νεκρά παιδιά τους μέσα σε έναν καταψύκτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες - Ζευγάρι Κινέζων δεν κάνει πίσω αν δεν πάρει απαντήσεις για το θάνατο των γιων τους.

Σοκ προκαλεί στην Κίνα η διαμαρτυρία της 27χρονης Wang Libiao και που 28χρονου συζύγου της Cai, που έχασαν τον τρίχρονο και τον πεντάχρονο γιο τους και παραμένουν ξαπλωμένοι δίπλα στα νεκρά παιδιά τους, τα οποία έχουν τοποθετήσει μέσα σε έναν καταψύκτη!

Ο Chung και ο αδερφός του Hu έπαιζαν σε ένα λατομείο στην πόλη Loudi μαζί με τους φίλους τους όταν έπεσαν και πνίγηκαν σε μια μεγάλη λακκούβα με νερό σύμφωνα με την Daily Mail.

Στον τόπο του δυστυχήματος γίνονταν εργασίες για να διανοιχτεί δρόμος, πριν δύο χρόνια, αλλά οι εργασίες έμειναν στην μέση και οι υπεύθυνοι γέμισαν την τρύπα με νερό . Παρά τις διαμαρτυρίες αρκετών γονέων κανείς δεν μερίμνησε να κλείσει η λακκούβα και να μην μετατραπεί σε παγίδα για τα παιδιά που συχνά παίζουν εκεί.

Ο Chung έπεσε στη λακκούβα, ο αδερφός του προσπάθησε να τον σώσει, αλλά κανείς από τους δύο δεν ήξερε να κολυμπά με αποτέλεσμα να πνιγούν και οι δύο.

Οι απαρηγόρητοι γονείς διαμαρτύρονται στον τόπο της τραγωδίας έχοντας δίπλα τους, μέσα σε έναν καταψύκτη, τα νεκρά σώματα των παιδιών τους και διαμηνύουν ότι δεν θα φύγουν αν δεν λάβουν απάντηση για την αμέλεια των υπευθύνων που κόστισε τη ζωή των παιδιών τους.

«Λατρεύουν τα αγόρια τους, όλα τα έκαναν για τα παιδιά τους και τώρα θέλουν απαντήσεις. Το τοπικό συμβούλιο ήξερε ότι το μέρος είναι επικίνδυνο και δεν έκαναν τίποτα, παρά τις διαμαρτυρίες» λέει η 43χρονη γειτόνισσά τους Shen Pai.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.