Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Μια γιγάντια χελώνα στους δρόμους του Λος Άντζελες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ιδιαίτερα κυνηγητό εξαπέλυσαν αστυνομικοί.

Κυνηγητό στους δρόμους του Λος Άντζελες εξαπέλυσαν αστυνομικοί, προκειμένου να πιάσουν μια τεράστια χελώνα, που ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες της.

«Η χελώνα προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά οι αστυνομικοί μας είναι πολύ γρήγοροι», ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Αλάμπρα στο Λος Άντζελες.
Μια γιγάντια χελώνα στους δρόμους του Λος Άντζελες

Χρειάστηκαν δύο αστυνομικοί για να μεταφέρουν την 70 κιλών χελώνα στο περιπολικό. Ο Κλαρκ, όπως είναι το όνομα του ζώου, μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας ζώων, απ’ όπου στη συνέχεια τη διεκδίκησαν οι ιδιοκτήτες της.

Η κατοχή γιγάντιων χελωνών της ερήμου χωρίς άδεια είναι παράνομη, ωστόσο η αστυνομία δεν προτίθεται να ασκήσει δίωξη σε βάρος των ιδιοκτητών του Κλαρκ.

«Είμαστε υπέρ της ενότητας των οικογενειών, γι’ αυτό σε αυτή την περίπτωση κάνουμε μια εξαίρεση», ανέφερε σχετικά η αστυνομία της Αλάμπρα.

Ο ειδικός Γκάρι Γουίλφονγκ από το Κέντρο Χελώνας της Καλιφόρνια ταυτοποίησε το είδος του Κλαρκ τονίζοντας ότι πρόκειται για αφρικανική χελώνα sulcata, που διαβιεί στις νότιες περιοχές της ερήμου Σαχάρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.