Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Για καλό σκοπό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει στις 21.30 ο Ολυμπιακός σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται τα παιδιά και η Unicef.



Παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία και όχι απλά ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι είναι εκείνο που θα διεξαχθεί απόψε στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ένα ματς του οποίου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Unicef, η συνεργασία της οποίας με τους «ερυθρόλευκους» μπαίνει στο δεύτερο χρόνο.

Στο ίδιο πλαίσιο, σε αυτό της βοήθειας στο συγκεκριμένο οργανισμό κι επομένως στα παιδιά, κινείται και η ενέργεια της ΠΑΕ να κυκλοφορήσει και ειδικά t-shirts που θα πωλούνται στις μπουτίκ και τα έσοδα επίσης θα δοθούν στη Unicef.

Φυσικά, υπάρχει και ο… Βαλβέρδε! Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια υποδέχεται ένα μέλος της που έχει προσφέρει και αυτό το δικό του… λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται Ολυμπιακός. Ο τεχνικός της βασκικής ομάδας θα βραβευθεί άλλωστε από τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο περιθώριο του αγώνα.

Ο Μανωλάς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση που είχαν σαν αποτέλεσμα να αποφασίσει ο Μίτσελ να τον προστατέψει και στη συνέχεια να τον αφήσει εκτός αποστολής, όπως άλλωστε και τους Χολέβα, Σιόβα και Φορτούνη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.