Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Θύματα επιθέσεων με οξύ σε φωτογράφιση μόδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονιστικά πορτραίτα γυναικών που χαμογελούν ξανά.

Πέντε νεαρές γυναίκες από την Ινδία, η Rupa, η Rita, η Sonam, η Laxmi και η Chanchal, όλες θύματα επιθέσεων με οξύ, ποζάρουν στο φακό του Rahul Saharan φορώντας την κολεξιόν της Rupa.

Και οι πέντε συνήθιζαν να κρύβουν το πρόσωπό τους μέχρι σήμερα. Αποφάσισαν όμως να το αλλάξουν αυτό, να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πάρουν μέρος σε μία φωτογράφιση.

Η 22χρονη Rupa λέει: «Ήθελα πάντα να γίνω σχεδιάστρια μόδας αλλά μετά την επίθεση εγκατέλειψα το όνειρό μου. Αισθανόμουν ανασφαλής και ντρεπόμουν για τις ουλές μου. Δεν κυκλοφορούσα ποτέ χωρίς μαντήλι στο πρόσωπο και είχα αφήσει στην άκρη το όνειρό μου. Δεν πίστευα ότι μία μέρα θα είχα τη δική μου σειρά ρούχων» εξομολογείται στη Dailymail.



Οι πέντε γυναίκες δεν θέλουν να κρύβονται άλλο και λένε ότι αξίζουν μία αξιοπρεπή ζωή. Η Rupa κοιμόταν όταν τον Αύγουστο του 2008 η μητριά της της έριξε οξύ στο πρόσωπο. Μπορεί το δικαστήριο να την θεώρησε ένοχη και να την έστειλε στη φυλακή αλλά σήμερα είναι ελεύθερη αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης μόνο 18 μηνών.



Όπως λένε οι πέντε γυναίκες, δεν θέλουν να κρύβονται πια και με τη φωτογράφιση αυτή στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που έχουν βιώσει αυτό το μαρτύριο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.