Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ποδοσφαιριστής που είχε καταδικαστεί για βιασμό, επιστρέφει στα γήπεδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απόφαση της ομάδας προκάλεσε οργή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Οργή προκαλεί η απόφαση ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στα γήπεδα, μετά την αποφυλάκισή του για βιασμό. Ο Ched Evans, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πενταετή ποινή φυλάκισης για το βιασμό μιας κοπέλας σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2012, αναμένεται να αποφυλακιστεί τον προσεχή Οκτώβριο αφού εξέτισε το μισό της ποινής του. Όπως γράφει η Independent, ο 25χρονος αθλητής προβλέπεται ότι θα επιστρέψει στην ομάδα του, τη Sheffield United, κάτι που έχει ήδη προκαλέσει σάλο.

Η ομάδα του, αρνήθηκε να σχολιάσει της φήμες ότι θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο όταν θα βγει από τη φυλακή ενώ ο Alan Smith, από το σύλλογο των οργανωμένων οπαδών, εμφανίζεται πεπεισμένος για την επιστροφή του.

Ο Smith είπε ότι η πλειοψηφία των οπαδών της Sheffield United επιθυμούν την επιστροφή του, παρά την online διαμαρτυρία όπου τουλάχιστον 60.000 άτομα, πιέζουν τον πρόεδρο Kevin McCabe να μην επαναφέρει τον νεαρό επιθετικό.

Ο Ουαλός διεθνής, καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Βόρεια Ουαλία. Ο 25χρονος αν και αρνήθηκε την κατηγορία, καταδικάστηκε από το σώμα ενόρκων, στο δικαστήριο Caernarfon Crown Court. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με την νεαρή, αλλά όπως υποστήριξε, δεν θυμάται τίποτα από τη μοιραία βραδιά. Κατά την κατηγορία, η γυναίκα, δεν αναφέρεται το όνομά της για νομικούς λόγους, ήταν πολύ μεθυσμένη για να συναινέσει στην σεξουαλική πράξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.