Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Παράταση παίρνει το Φεστιβάλ Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέντε παραστάσεις που γνώρισαν επιτυχία θα παρουσιαστούν ξανά το Σεπτέμβριο.

Παράταση παίρνει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Οι πόρτες της Πειραιώς 260 αναμένεται να ανοίξουν ξανά το Σεπτέμβριο με την επανάληψη 4 παραγωγών, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά μια οργανωμένη φθινοπωρινή παρουσία με παραστάσεις που γνώρισαν εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Μετά τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε στην Επίδαυρο συγκεντρώνοντας και τις 2 μέρες, 13.000 θεατές, ο «Φιλοκτήτης» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου προγραμματίστηκε να επαναληφθεί στο Ηρώδειο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εκτός όμως από την παράσταση του «Φιλοκτήτη», το Φεστιβάλ Αθηνών προχωρά σε επανάληψη άλλων τεσσάρων παραγωγών στην Πειραιώς 260.

Στόχος, να μπορέσει το αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες, στις οποίες τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της προπώλησης.

Ειδικότερα οι παραστάσεις που επαναλαμβάνονται το φθινόπωρο είναι οι εξής:

- «Ελένη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Δ.

- «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Η.

- «Προμηθέας Δεσμώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λυγίζου την Πέμπτη 18, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Δ.

- «Πάπισσα Ιωάννα» του Δημήτρη Μαυρίκιου την Κυριακή 21, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Η.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου. Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραιώς 260 είναι: Κανονικό 20 ευρώ, Φοιτητικό 10 ευρώ, Μειωμένο 15 ευρώ, Ανέργων 5 ευρώ, ΑμεΑ 5 ευρώ. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.