Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατηγορείται για κλοπή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνα σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε 250 ευρώ από 37χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας μετά την σύλληψη της στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

Όλα ξεκίνησαν μόλις οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν την 37χρονη Βουλγάρα για επαιτεία στο κέντρο της Χαλκίδας και στο αστυνομικό τμήμα που την μετέφεραν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με αποτέλεσμα η γυναίκα να κρατηθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης πριν μπει στα κρατητήρια και ενώ ο σκοπός φύλαξης απουσίαζε ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβε την έψαξε μόνος του για τα αντικείμενα που έφερε και βρήκε πάνω της το ποσό των 270 ευρώ.

Ο αστυνομικός κράτησε τα χρήματα και της έδωσε μόνο 20 ευρώ, κάτι που η ίδια το δέχτηκε, όπως αναφέρει το eviazoom.blogspot.gr.

Όπως υποστηρίζει δύο μέρες μετά ζήτησε μέσω διερμηνέα από τον αξιωματικό υπηρεσίας τα 250 ευρώ αλλά εκείνος είχε άγνοια καθώς δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο στο βιβλίο κρατουμένων ότι είχε παραδώσει η ίδια οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Άμεσα, η 37χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον αξιωματικό υπηρεσίας και έκανε μήνυση στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπή μαζί με τον σύζυγο και τον διερμηνέα της.

Την ίδια μέρα, ενημερώθηκε και η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όπου έχει αναλάβει την υπόθεση και άνδρες της υπηρεσίας κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να πάρουν κατάθεση από την καταγγέλουσα. Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.