Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

O μικρός ΑμεΑ έζησε το όνειρό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο μικρός, Γρηγόρης Σταύρου, είναι ένα παιδί με αυτισμό που ζει στο Τορόντο, λατρεύει τον Ολυμπιακό και είδε από κοντά τα ινδάλματά του. Αυτόγραφα και αποθέωση στο ξενοδοχείο.



Ο μικρός Γρηγόρης Σταύρου είναι ένα παιδί που λατρεύει όσο τίποτα άλλο τον Ολυμπιακό. Πάσχει από αυτισμό, ζει με την οικογένειά του στο Τορόντο, όμως η σχέση αγάπης με τον Σύνδεσμο είναι μοναδική. Για τον ίδιο, το ταξίδι της ομάδας στην καναδική πόλη για τον αγώνα με τη Μίλαν αποτελούσε όνειρο ζωής. Θα έβλεπε από κοντά τους παίκτες, το προπονητικό τιμ φυσικά το περίμενε πως και πως.


Οι Πειραιώτες δεν θα μπορούσαν να μην του εξασφαλίσουν την παρουσία του στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τους "ροσονέρι" και όχι μόνο αυτό. Ο μικρός Γρηγόρης μαζί με την οικογένειά του βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο που θα έκαναν προπόνηση οι παίκτες, ώστε να φωτογραφηθεί μαζί τους, να τους ασπαστεί και να πάρει πολλά δώρα.

Μοναδικές στιγμές για όλους, καθώς αυτό το παιδί αποτελεί φάρο ζωής. Οι παίκτες τον έκαναν να νιώσει ένα με την ομάδα και φυσικά ο ίδιος ζούσε το όνειρό του. Τέτοιες στιγμές είναι πάνω από νίκες, διακρίσεις, τίτλους. Ανθρώπινες στιγμές...














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.