Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο Σεπτέμβριος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έξι συναυλίες αναμένονται για την ολοκλήρωση του θερινού κύκλου εκδηλώσεων.

Μετά από ένα αυγουστιάτικο διάλειμμα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επανέρχεται στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα συνεχίζοντας τις συναυλίες στον καταπράσινο Κήπο του, καθ'όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Οι υπαίθριες συναυλίες του Μεγάρου, που άρχισαν τον Ιούνιο και συνεχίστηκαν όλο τον Ιούλιο, διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο κατέκλυσε τον Κήπο και στις 14 εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν συνολικά.

Άλλες έξι συναυλίες αναμένονται για τον Σεπτέμβριο, με τις οποίες ολοκληρώνεται και ο θερινός κύκλος εκδηλώσεων του Μεγάρου, για να δώσει τη σκυτάλη στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2014-2015.

Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να παρατείνουν τις καλοκαιρινές βραδιές, στις 5/9 ο Φοίβος Δεληβοριάς κάνει ποδαρικό για τον μήνα Σεπτέμβριο με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και αγαπημένων του δημιουργών. Ακολουθεί η Athena στις 10/9, γνωστή στο ελληνικό κοινό και από την παλαιότερη sold-out εμφάνισή της στο Μέγαρο, σε μια μουσική εξιστόρηση γεμάτη συναίσθημα και γοητεία, με τραγούδια από τη δισκογραφία της, αλλά και απρόσμενες διασκευές.

«Let's swing again» προτρέπει ο τίτλος της συναυλίας του Δώρου Δημοσθένους, προδιαθέτοντας το κοινό για το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσει στις 16/9. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δίνει τη σκυτάλη στη Μαριέττα Φαφούτη και την μπάντα της για να «λάμψει» στη σκηνή στις 18/9, μεταδίδοντάς μας τη θετική ενέργεια από τα τραγούδια του τρίτου ακυκλοφόρητου άλμπουμ της («Shine»), αλλά και παλαιότερων γνωστών επιτυχιών της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στις 20/9, για να ξεδιπλώσει ενώπιον του κοινού τη μοναδική της καλλιτεχνική προσωπικότητα, ενώ η αυλαία του Κήπου κλείνει στις 27/9 με τη συναυλία του ανήσυχου και ονειροπόλου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη που εξομολογείται «ποιοι…του λείπουν πιο πολύ», στήνοντας μαζί τους ένα γλέντι σαν να είναι όλοι τους παρόντες: «ο Μητροπάνος να τραγουδάει ξανά Τόκα και Αλκαίο, και ο Ξυδούς στο βάθος, δεύτερη φωνή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.