Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Ήταν γυναίκα και δεν το ήξερε - Το έμαθε από τον γιατρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας Κινέζος όταν άκουσε το γιατρό να του λέει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άντρας αλλά...γυναίκα.

Ο 44χρονος από την πόλη Zhejiang πήγε με τη σύζυγό του στο γιατρό γιατί αισθανόταν πόνους στο στομάχι και είχε δει αίμα στα ούρα του. Η ιατρική γνωμάτευση ήταν σοκαριστική: οι πόνοι που ένιωθε ήταν πόνοι περιόδου.

Υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων και οι γιατροί ανακάλυψαν ότι εκτός από ανδρικό μόριο, είχε μήτρα και ωοθήκες, δηλαδή γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα. Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι έχει ενεργή σεξουαλική ζωή με τη γυναίκα του εδώ και δέκα χρόνια. Οι γιατροί βεβαίως αμφέβαλαν για αυτό, καθώς βρήκαν ότι τα γεννητικά του όργανα ήταν διαφορετικά από των άλλων αντρών, ενώ δεν είχε το "μήλο του Αδάμ". Βέβαια, ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι οι γιατροί αμφιβάλουν και αν ο κύριος Chen ήταν αρχικά γυναίκα.

Ο 44χρονος από την πλευρά του, είπε ότι γνώριζε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν άρχισε να νιώθει συνεχώς κουρασμένος και είχε πρήξιμο στα πόδια και το πρόσωπο. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν είδε το αίμα στα ούρα του.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε επίσης ότι ο κύριος Chen είχε δύο όμοια χρωμοσώματα ΧΧ, κάτι που ουσιαστικά τον καθιστά γυναίκα, αφού τα κύτταρα των αντρών περιέχουν ένα Χ χρωμόσωμα και ένα Υ χρωμόσωμα.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος πάσχει και από συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων, μια γενετική ασθένεια που προκαλεί πρήξιμο των επινεφριδίων αδένων.

Η περίπτωση του άτυχου ομολογουμένως Κινέζου είναι εξαιρετικά σπάνια και οι γιατροί δεν έχουν ακόμα πει με βεβαιότητα εάν είναι ερμαφρόδιτος ή διαφυλικός. Όμως, όντως εμφανίζεται να έχει δύο τύπους γεννητικών οργάνων.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι είναι πολύ αργά να αναζητήσει ιατρική θεραπεία για αυτό το ασυνήθιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς η θεραπεία είναι αποτελεσματική μόνο σε μικρότερες ηλικίες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.