Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

«Ασημένια» η Νικολαΐδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συγκομιδή μεταλλίων της ελληνικής κωπηλασίας συνεχίστηκε και στην Ελβετία. Στον 3ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου κυπέλλου στη Λουκέρνη η Κατερίνα Νικολαΐδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελ. βαρών έστω κι αν χρειάστηκε να υπερβάλλει εαυτό αφού δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όπως αποκάλυψε.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μεσογειονίκης και δευτεραθλήτρια κόσμου το 2013 με χρόνο 7:57.80 κατάφερε να περάσει δεύτερη τη γραμμή του τερματισμού αν και στο πρώτο χιλιόμετρο ήταν μόλις έκτη και στα 1500 μ. ήταν τέταρτη. Πρώτη ήταν η Νεοζηλανδή Τζούλια Εντουαρντ με 7:55.03 και τρίτη η Ολλανδή Μαρί Αν Φρένκεν με 7:57.92.

«Πραγματικά δεν περίμενα να κατακτήσω κάποιο μετάλλιο γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες μες ταλαιπώρησε μια ίωση. Αποφάσισα να έρθω στο Παγκόσμιο Κύπελλο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου για αυτό το μετάλλιο. Είμαι μόλις 22 ετών. Εχω να αγωνιστώ σε δύο εβδομάδες στο πρωτάθλημα κάτω των 23 και μετά θα είμαι στο Άμστερνταμ» τόνισε η Νικολαΐδου.

«Ασημένια» η Νικολαΐδου

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και ο Σπύρος Γιάνναρος στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών όπου τερμάτισε τέταρτος (με 7:17.13) με διαφορά μόλις 25 εκατοστά του δευτερολέπτου από τον τρίτο Γερμανό Ντάνιελ Λαβίτζκε (7:16.88) και 30 από τον δεύτερο Γάλλο Νταμιάν Πικεράς (7:16.83). Πρώτος ήταν ο Ελβετός Μίκαελ Σμιντ (7:14.05).

Στην τρίτη θέση του μικρού τελικού και ένατη στη γενική κατάταξη του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών βρέθηκαν οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας ενώ την έκτη θέση και δωδέκατη στη γενική για τη δίκωπο άνευ ανδρών κατέκτησαν οι Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.