Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Υπάλληλος του ΕΚΑΒ είχε να πάει στη δουλειά 5 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν τον αναζήτησε κανείς!
Οι καταγγελίες που φτάνουν στα χέρια του Γενικού Επιθερητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, πολλές φορές αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Ωστόσο, ένας υπάλληλος του ΕΚΑΒ εξασφάλισε με σιγουριά το σχετικό βραβείο, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ είχε να πάει στη δουλειά του στο ΕΚΑΒ Πέλλας 5 χρόνια!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, ο εργαζόμενος ανήκε στο πλήρωμα ασθενοφόρου και όχι μόνο δεν πήτασε στη δουλειά επί μία ολόκληρη πενταετία, αλλά δεν τον αναζήτησε και κανείς.

Για να έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση του «εθνικού κοπανατζή» χρειάστηκαν δεκάδες ανώνυμες αναφορές, τέσσερις επώνυμες καταγγελίες, δύο ΕΔΕ, μία έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) και μία συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΑΒ για να διαπιστωθεί.

Ο 45χρονος σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα φέρεται να είχε αναπτύξει και επιχειρηματική δραστηριότητα στη Βουλγαρία ασχολούμενος με την εκμετάλλευση και την εισαγωγή βιομάζας. Επίσης, γνωστή ήταν στην ευρύτερη περιοχή Πέλλας και η φανατική του ενασχόληση με το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -ήταν για κάποιο διάστημα και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επτά χρόνια μετά την αρχή της κοπάνας του υπαλλήλου, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι και αν του επιβληθεί ποινή ανάλογη βαρύτητας με τα παραπτώματα τα οποία αποδεδειγμένα τέλεσε, τότε είναι πολύ πιθανή η έξοδός του από το ΕΚΑΒ και η υποχρέωση του να επιστρέψει το ποσό των 120.000 ευρώ που αντιστοιχεί στις αποδοχές της περίφημης 5ετίας που απουσίαζε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.