Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γιατί μαζεύει μπάλες αυτό το σκυλάκι;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιδιοκτήτρια αυτού του χαριτωμένου τεριέ αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπι του σε πράξη φιλανθρωπίας.


Το μικρόσωμο σκυλάκι έχει τη συνήθεια να επιστρέφει στο σπίτι με παλιές μπάλες κάθε φορά που βγαίνει για τη βόλτα του, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει συλλογή από μπάλες ποδοσφαίρου, τένις και μπάσκετ.





Το αποτέλεσμα είναι ο κήπος του σπιτιού να έχει γεμίσει από τα «τρόπαια» του. Η ιδιοκτήτρια Sarah Bennett σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες του μικρού τεριέ για να βοηθήσει την οργάνωση Terrier SOS, η οποία έχει ως έργο τη διάσωση και την υιοθεσία εγκαταλελειμμένων μικρών σκυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη.



Κάθε φορά που το χαριτωμένο σκυλάκι βρίσκει μια μπάλα, η Sarah Bennett προτρέπει τον κόσμο να δωρίσει 1 pound προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2.000 λίρες.



“Αυτό που ξεκίνησε ως παιχνίδι μεταξύ των φίλων μας έχει πλέον πάρει άλλες διαστάσεις. Έχουμε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, ώστε να συγκεντρώσουμε τις δωρεές όλων εκείνων που αγαπούν τα ζώα. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να παρακολουθούμε ακριβώς πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί, προκειμένου να βοηθήσουμε τα μικρά τεριέ που δεν είναι τόσο τυχερά όσο το δικό μας”.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.