Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μάχη με τσοπανόσκυλο έδωσε εκπαιδευτικός στα Τρίκαλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Με βαριά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ένας 56χρονος εκπαιδευτικός μετά από μάχη που έδωσε με ένα τσοπανόσκυλο, το οποίο του επιτέθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του…

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, περίπου στις 21.00, ο 56χρονος πήγε περίπατο με τη σύζυγό του και καθώς περπατούσαν αμέριμνοι, δέχθηκαν την επίθεση ενός τσοπανόσκυλου.

Το σκυλί επιτέθηκε στον 56χρονο, ο οποίος λόγω της σωματικής του διάπλασης και της φυσικής του κατάστασης, κατάφερε να σώσει τη ζωή του αλλά να βγει σοβαρά τραυματισμένος από την μάχη που έδωσε για την ζωή του μπροστά στην έντρομη σύζυγό του που απελπισμένα καλούσε σε βοήθεια.

Στις φωνές της γυναίκας, ανταποκρίθηκε περίοικος επίσης εκπαιδευτικός, ο οποίος δεν μπορούσε όμως να προσφέρει βοήθεια βλέποντας το αγριεμένο τσοπανόσκυλο να έχει ρίξει στο έδαφος τον 56χρονο που με κλωτσιές και γροθιές προσπαθούσε να ξεφύγει.

Όταν τελικά γλίτωσε, το σκυλί κινήθηκε επιθετικά προς την γυναίκα του 56χρονου αλλά δεν ολοκλήρωσε την επίθεση και υποχώρησε με τον 56χρονο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών να είναι σε κακή σωματική κατάσταση.

Ήδη ο 56χρονος έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του σκυλιού.

Δείτε τη φωτογραφία με τα σημάδια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.