Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ινδία: Την βίασαν μπροστά στο παιδί της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όχι μόνο βίασαν ομαδικά την 30χρονη γυναίκα αλλά την υποχρέωσαν να πιει και ούρα. Οι βιασμοί γυναικών στην Ινδία είναι καθημερινή τακτική για τους άντρες που θέλουν να πάρουν εκδίκηση ή απλώς να ικανοποιήσουν τα σεξουαλικά ένστικτά τους. Ένας ακόμη ομαδικός βιασμός καταγγέλθηκε στην κεντρική Ινδία.

Το περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη την περασμένηΤρίτη στην περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές, καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Παρασκευή, ανακοίνωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα. Ανάμεσα στους έξι βιαστές της 30χρονης γυναίκας ήταν και ο εν διαστάσει σύζυγός της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το θύμα, το οποίο είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είπε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας μίας διαφωνίας τους για περιουσιακά ζητήματα.

Καταγγέλλει τον σύζυγό της ότι την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν σχετικά με τη διαφωνία τους, αλλά όταν εκείνη έφθασε μία ομάδα ανδρών την χτύπησαν, την βίασαν και την περιέφεραν γυμνή στο χωριό παρόντος του γιου της.

Όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό, καταγγέλλει ότι οι άνδρες ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως είπε ο Σάρμα, οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο και διασώθηκε από τους γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία. Ο ίδιος είπε ότι η αστυνομία συνέλαβε ορισμένους άνδρες και τους ανακρίνει.

Σύμφωνα με το κρατικό συμβούλιο ελέγχου εγκλήματος, το 2013 σημειώθηκαν 4.335 βιασμοί στο Μάντια Πραντές, δηλαδή κατά μέσο όρο 12 βιασμοί την ημέρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.