Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πώς θα βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αγκαλιές είναι το «κλειδί», λένε οι ειδικοί.

Το πώς συμπεριφέρεται κανείς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης, μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία που θα έχει στον τομέα των σχέσεων, αναφέρουν ερευνητές.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα φιλιά και τα χάδια μετά την πράξη του σεξ, οδηγούν σε πιο ικανοποιητικές και ευτυχισμένες σχέσεις.

Μάλιστα, συμβουλεύουν τα ζευγάρια να «επενδύουν» στις αγκαλιές μετά το σεξ καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν την οικειότητα και την τρυφερότητα μεταξύ τους.

«Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το σεξ, τείνουν να εστιάζουν περισσότερο στην πράξη αυτή καθ’ εαυτή ή στην επίτευξη του οργασμού» ανέφερε στη MailOnline η επικεφαλής της έρευνας Amy Muise από το πανεπιστήμιο Mississauga στο Τορόντο.

«Η μελέτη μας υποδηλώνει ότι οι στοργικές πτυχές του σεξ είναι πολύ σημαντικές για τη σεξουαλική ικανοποίηση μέσα σε μια σχέση» πρόσθεσε.

Η Muise μελέτησε τη σχέση ανάμεσα στη συμπεριφορά που έχει κανείς μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης (όπως τα φιλιά, τα χάδια και τα γλυκόλογα) και στη σεξουαλική ικανοποίηση και την ικανοποίηση που απολαμβάνει κανείς από την ίδια τη σχέση του.

Τα συμπεράσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο Archives of Sexual Behavior.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.