Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τραγωδία με 3χρονο αγοράκι που καταπλακώθηκε από πόρτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τρίχρονο αγοράκι από την Παλαιοκώμη, στις Σέρρες, όταν βαριά συρόμενη σιδερένια πόρτα αυλόγυρου, έπεσε πάνω του και το καταπλάκωσε.

Το γεγονός συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής, σε ταβέρνα στην Παλαιοκώμη του δήμου Αμφιπόλεως, όπου οι γονείς του τρίχρονου αγοριού και τα αδέλφια του πήγαν να δειπνήσουν. Τα παιχνίδια και τα γέλια των παιδιών γρήγορα μετατράπηκαν σε φωνές τρόμου και αγωνίας, όταν η βαριά συρόμενη πόρτα, ύψους 1,80 μέτρων, με την οποία έπαιζαν και τραβούσαν πέρα-δώθε τα παιδιά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το τρίχρονο αγοράκι προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, επιφέροντας μέσα σε λίγα λεπτά το μοιραίο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τρίχρονο παιδί μεταφέρθηκε, το βράδυ, στο γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής Νικόλαο Κιφνίδη, ο θάνατος του τρίχρονου αγοριού οφείλεται στο βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι από τη σιδερένια συρόμενη πόρτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.