Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Η τελευταία «κούρσα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θανατώθηκε άλογο που βγήκε σε αυτοκινητόδρομο - Δείτε τη φωτογραφία.

Χάος προκάλεσε σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανίας το άλογο της φωτογραφίας που πήδηξε έναν φράκτη και άρχισε να τρέχει σε αντίθετη κατεύθυνση από τα αυτοκίνητα, διανύοντας απόσταση σχεδόν πέντε χιλιομέτρων.

Το άλογο περνούσε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας ώστε η κυκλοφορία να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες και οι οδηγοί να ειδοποιηθούν για τον «εισβολέα» και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και τραυματισμοί.

Σύμφωνα όμως με την αστυνομία του West Yorkshire, το άλογο είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς μετά την κούρσα του στον αυτοκινητόδρομο και επελέγη η θανάτωσή του.

Η Olivia Wynn που επέβαινε σε ένα από τα αυτοκίνητα ποτ διασταυρώθηκαν με το άλογο πρόλαβε αιφνιδιασμένη να το φωτογραφίσει. «Είδα πρώτα την ηλεκτρονική πινακίδα που ειδοποιούσε για την παρουσία κάποιου ζώου στον αυτοκινητόδρομο», περιγράφει η 20χρονη. «Μετά είδα το άλογο, ερχόταν κατά πάνω μας. Προσευχόμουν να μην πέσει πάνω στο αυτοκίνητο και τραυματιστεί, πέρασε δίπλα μας. Μετά κοιτούσα τη φωτογραφία και δεν το πίστευα».

Η αστυνομία του West Yorkshire ανακοίνωσε πως τελικά το άλογο περιορίστηκε σε ένα χωράφι αλλά λόγω των τραυματισμών του χρειάστηκε η θανάτωσή του»…

Δείτε τη φωτογραφία
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.