Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Έδειραν 4χρονο μέχρι θανάτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δράστες η μητέρα και ο σύντροφός της - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ένοχη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 4χρονου γιου της κρίθηκε μια 25χρονη μητέρα από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Όπως προέκυψε στο δικαστήριο, η Jessica Dutro είχε χτυπήσει τον μικρό Zachary τόσο βαριά που τα σπλάχνα του είχαν διαρραγεί.

Το άτυχο αγοράκι έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2012.



Στον ξυλοδαρμό πήρε μέρος και ο σύντροφος της μητέρας, Brian Canady, αλλά έπεσε στα μαλακά επειδή δέχθηκε να ομολογήσει ενοχή σε ελαφρύτερες κατηγορίες και να καταθέσει κατά της Dutro.

Στις 14 Αυγούστου 2012 η Dutro και ο Canady κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες λέγοντας πως ο Zachary είχε καταρρεύσει στο καταφύγιο για άστεγες οικογένειες όπου ζούσαν.

Ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στην κοιλιά, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκιστεί το έντερό του!



Δύο ημέρες αργότερα ο Zachary αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή. Ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκαν τα βίαια τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η καθυστέρηση στην παροχή ιατρικής φροντίδας.

Πιστεύεται πως η εκρηκτική συμπεριφορά της Dutro συνδεόταν με την ανησυχία της πως ο γιος της είναι ομοφυλόφιλος. «Περπατάει σαν ομοφυλόφιλος, μιλάει σαν να είναι ομοφυλόφιλος. Μπλιαξ», είχε γράψει στον Canady, αναφέροντας πως εκείνος θα έπρεπε να τον «δουλέψει».

Η Dutro είχε κακομεταχειριστεί τρία από τα παιδιά της αλλά επεφύλασσε τη χειρότερη μεταχείριση για τον Zachary, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο Canady ομολόγησε πως είχε κλωτσήσει το αγόρι στο στομάχι επειδή ήθελε να βγάλει τα παπούτσια του πριν καθίσει να δει τηλεόραση.



Η 7χρονη κόρη της Dutro περιέγραψε το πώς η μαμά της και ο 25χρονος χτύπησαν και γρονθοκόπησαν τον Zachary μέχρι που «έμοιαζε να έχει πεθάνει» ενώ στο παρελθόν τον είχαν δείρει τόσο πολύ που έκανε εμετό.

Τη μοιραία μέρα το αγόρι σταμάτησε να αναπνέει μετά το ξυλοφόρτωμα αλλά η Dutro και ο σύντροφός της δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό. Την επόμενη μέρα το πρωί η 25χρονη έβαλε το σώμα του Zachary στο μπάνιο, επειδή τα είχε κάνει πάνω του, αλλά το αγόρι δεν μπορούσε να σταθεί και τα μάτια του γύριζαν.



Σύμφωνα με τον γιατρό που τον εξέτασε, μέχρι η μαμά του Zachary να ζητήσει ιατρική βοήθεια, το αγόρι είχε ουσιαστικά πεθάνει. Το περιεχόμενο του εντέρου του, που είχε διαρραγεί από το ξύλο, είχε προκαλέσει θανατηφόρα μόλυνση παραμένοντας για σχεδόν δύο ημέρες μέσα στο σώμα του άτυχου 4χρονου.



Ο γιατρός περιέγραψε τα τραύματα που είχε ο μικρός στην κοιλιά του σαν τα τραύματα που υφίστανται θύματα τροχαίων ατυχημάτων ενώ εξήγησε πως το σώμα του αγοριού ήταν καλυμμένο με μώλωπες, δείχνοντας παρατεταμένη
και επαναλαμβανόμενη κακοποίηση.

Ενώ ο Zachary βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο γιατρός βρήκε την ευκαιρία να εξετάσει και τον 3χρονο αδελφό του. Το πρόσωπο του αγοριού ήταν γεμάτο αμυχές ενώ οι εξετάσεις έδειξαν πως το νήπιο είχε πέντε σπασμένα πλευρά που σε διαφορετικά στάδια επούλωσης.

Τα δύο αδέλφια του Zachary είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ο μόνος που την είχε γλιτώσει ήταν ο μικρός γιος που η Dutro είχε αποκτήσει με τον Canady.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.