Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο χορευτής των... 190 κιλών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρήκε κίνητρο για να χάσει το υπερβολικό βάρος - Δείτε τις φωτογραφίες.

Απαρηγόρητος ήταν ο 47χρονος Richard Landon από τη Βρετανία όταν απολύθηκε από τη δουλειά του έπειτα από 25 χρόνια. Η μόνη ανακούφιση που έβρισκε ήταν στο φαγητό: πίτες, junk food, μπύρες έγιναν η καθημερινότητά του με αποτέλεσμα να φτάσει το βάρος του τα 190 κιλά.

Πατέρας δύο παιδιών, ο Landon είχε κι ένα αγαπημένο χόμπι, τον χορό Morris, παραδοσιακό βρετανικό χορό. Ήταν μάλιστα μέλος της ομάδας Saddleworth Morris Men club, την οποία όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όταν πια το βάρος του έγινε απαγορευτικό.

«Πολλές φορές δεν ήξερα αν θα καταφέρω να ολοκληρώσω το χορό ως το τέλος, μια φορά στην έναρξη σε ένα άνοιγμα μου σκίστηκε το παντελόνι», αφηγείται στη Daily Mail.

Ήταν η στιγμή που κατάλαβε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει…

Εγκαταλείποντας την ανθυγιεινή διατροφή και με κίνητρο την επιστροφή του στην ομάδα χορού, ο Landon κατάφερε να επιστρέψει στα 87 κιλά και η περιφέρεια της μέσης του να συρρικνωθεί από τα 152 εκατοστά στα 86.

Βρήκε καινούρια δουλειά και, μαζί με την απώλεια κιλών, μπόρεσε να επιστρέψει και στον χορό.

«Γύρισα από τον Νοέμβριο κι έκτοτε έχω χάσει κι άλλα κιλά. Με γοητεύει η παράδοση αυτή και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της», εξηγεί.

Δείτε τις φωτογραφίες










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.