Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το επώδυνο «μυστικό» του Porkchop

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον είχαν πυροβολήσει με αεροβόλο 50 φορές! - Δείτε τις φωτογραφίες.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κτηνίατροι που έκαναν ακτινογραφία στον Porkchop, ένα 6χρονο λαμπραντόρ ριτρίβερ που έφτασε στο καταφύγιο «One Tail at a Time» στο Σικάγο. Το σκυλί είχε περισσότερες από 50 σφαίρες αεροβόλου ΒΒ όπλου στο σώμα του, καθώς είχε δεχθεί ισάριθμους πυροβολισμούς!

Το σκυλί κατέληξε στο συγκεκριμένο καταφύγιο προερχόμενο από άλλο, όπου είχε οδηγηθεί μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του. Παρότι δεν έγιναν πολλά γνωστά για τις συνθήκες ζωής του 6χρονου σκύλου, ήταν γνωστό πως ζούσε στο δρόμο και περιφερόταν στη γειτονιά πριν διασωθεί. Πιστεύεται πως εκείνη την περίοδο δέχθηκε τους πυροβολισμούς, από τους γείτονες.

Εκπρόσωπος του καταφυγίου είπε πως δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο περιστατικό, ωστόσο ο κτηνίατρος που έκανε την ακτινογραφία χαρακτήρισε κοινή αυτή την πρακτική των πυροβολισμών με αεροβόλο κυρίως στο νότο…

Επέμβαση δεν θα χρειαστεί καθώς οι κτηνίατροι εκτιμούν πως οι ΒΒ δεν μπορούν πλέον να βλάψουν τον Porkchop. Σε έκκληση του καταφυγίου για την υιοθεσία του υπήρξε μαζική ανταπόκριση και οι άνθρωποι που τον φροντίζουν ελπίζουν να βρει πλέον το σπίτι που του αξίζει.

«Δεν θα μπορούσες να φανταστείς πως έχει υποστεί τόση κακοποίηση», λέει εκπρόσωπος του καταφυγίου. «Είναι εντυπωσιακό πόσο τα σκυλιά μπορούν να ξεχάσουν τα άσχημα που έχουν ζήσει, έτσι κι εμείς θέλουμε να βλέπουμε τη θετική πλευρά».

Δείτε τις φωτογραφίες












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.