Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

"O κόσμος αποχαιρετά σταδιακά τον Σουμάχερ"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για "σοβαρά κενά στην ιατρική φροντίδα" του Μίχαελ Σουμάχερ κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Formula 1, Γκάρι Χαρτστέιν, ο οποίος επεσήμανε πως ο κόσμος αποχαιρετά σταδιακά τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.




Ο Γκάρι Χαρτστέιν, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Formula 1 από το 2005 μέχρι το 2012, δήλωσε πως σύμφωνα με"συνήθως αδιάψευστες πηγές", όπως τις χαρακτήρισε, υπάρχουν σοβαρά κενά στην ιατρική φροντίδα του Μίχαελ Σουμάχερ, τα οποία επιδείνωσαν την κατάσταση της υγείας του.

"Είναι πιθανό ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ να αισθάνεται την υποχρέωση να μην ασκεί οποιαδήποτε πίεση στην οικογένειά του για τη μεταφορά του, παρά την τρομερά κακή πρόγνωση... εξαιτίας της σαφέστατης συμβολής του στην εσφαλμένη ιατρική εκτίμηση. Όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό να ανακάμψει σε οποιοδήποτε βαθμό ο Μίκαελ", ήταν οι δηλώσεις του Χαρτστέιν, ο οποίος έκανε λόγο για "κενά στη θεραπεία" του Γερμανού.

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή τόνισε: "Πάντα ήξερα πως ο Μίκαελ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ακόμη και τώρα εντυπωσιάζομαι από το βάθος και την επιμονή της αγάπης του κόσμου γι' αυτόν.

Και ανησυχώ όλο και περισσότερο σχετικά με το τι θα συμβεί όταν και αν ανακοινωθούν άσχημα νέα. Διαπίστωσα πως πιθανότατα η έλλειψη συχνών ενημερώσεων μας δίνει την ευκαιρία να προχωράμε παρακάτω, να επεξεργαστούμε το τι γίνεται και να αρχίσουμε να... αποσυνδεόμαστε ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.