Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το χαμόγελό σας...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι είναι η αισθητική οδοντιατρική και τι αντιμετωπίζει; Γιατί μερικά «φτιαγμένα» χαμόγελα είναι αντιαισθητικά; Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στον οδοντίατρό σας ώστε να γνωρίζετε τα πάντα για το χαμόγελό σας.

Αλλάξτε το χαμόγελό σας!
Όλες οι απαντήσεις στα χέρια σας!

Ποιούς αφορά η αισθητική οδοντιατρική και τι αντιμετωπίζει;
Αφορά άντρες και γυναίκες που γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι ένα γοητευτικό χαμόγελο και δεν είναι ευνοημένοι από τη φύση με τέλεια δόντια. Αντιμετωπίζει δόντια κίτρινα, μαυρισμένα, σπασμένα, με αντιαισθητικά κενά μεταξύ τους, με άσχημο σχήμα, μικρά ή μυτερά, ασύμμετρα που χαλούν την αρμονία.

Γιατί μερικά «φτιαγμένα» χαμόγελα είναι αντιαισθητικά;
Γιατί φτιάχνονται από μη ειδικευμένους γιατρούς με περιορισμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και λανθασμένη αντίληψη του ωραίου. Στην αισθητική οδοντιατρική επιτυχημένο είναι το αποτέλεσμα που εναρμονίζεται με το υπόλοιπο στόμα και το πρόσωπο και είναι σχεδόν μη αντιληπτό. Δόντια χοντρά, σαν κυβάκια το ένα δίπλα στο άλλο, που μοιάζουν ψεύτικα δεν είναι σαφώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι η λεύκανση ασφαλής;
Είναι απόλυτα ασφαλής όταν γίνεται υπό την καθοδήγηση του ειδικευμένου γιατρού που κρίνει τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Στηρίζεται στην εφαρμογή gel λευκαντικού παράγοντα στην επιφάνεια των φυσικών δοντιών που αντιδρά χημικά με τις εσωτερικές χρωστικές και τις διασπά χωρίς να καταστρέφει την οδοντική ουσία. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο και διατηρείται για καιρό.

Τι είναι οι όψεις;
Είναι συντηρητικές τεχνικές που εφαρμόζονται μόνο στην μπροστινή επιφάνεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών (όχι θήκες/ όχι μέταλλα) ώστε να αλλάξουμε επιτυχώς, το χρώμα και το σχήμα τους. Μπορούν να γίνουν από ρητίνη ή από πορσελάνη, οδοντιατρικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας απόλυτα συμβατά με τη στοματική κοιλότητα, που μιμούνται τις οπτικές ιδιότητες των φυσικών δοντιών και καμουφλάρουν όλες τις ατέλειες. Η συγκόλληση είναι μόνιμη, ασφαλέστατη και το αποτέλεσμα διατηρείται για πολλά χρόνια. Η μεταμόρφωση του χαμόγελού σας είναι πλέον πραγματικότητα!

Θα πονέσω;
Ανάλογα το περιστατικό, μπορεί να μην πειραχτεί καθόλου κάποιο δόντι (όψεις χωρίς τρόχισμα) οπότε δεν υπάρχει καν ευαισθησία. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις γίνεται τοπική αναισθησία όπως για ένα απλό σφράγισμα.

Χρειάζεται χρόνος και πολλά χρήματα;
Ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξουμε αλλάζει και το κόστος γιατί οι όψεις πορσελάνης χρειάζονται και εξειδικευμένο οδοντοτεχνίτη. Σε κάθε περίπτωση οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές! Ένα έως τρία ραντεβού μπορούν να σας χαρίσουν τα δόντια που ονειρεύεστε, να σας απογειώσουν την αυτοπεποίθηση και να σας κάνουν να χαμογελάτε ασταμάτητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.