Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αεροπλάνο τράκαρε με… ψάρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοιάζει με φάρσα αλλά είναι η πραγματικότητα. Όπως είναι φυσικό, όταν ο πιλότος άκουσε τον θόρυβο στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους νόμιζε ότι τράκαρε με κάποιο πουλί. Τελικά όμως επρόκειτο για ένα… ψάρι.



Μόλις μερικά δευτερόλεπτα από την απογείωσή του από την αεροπορική βάση MacDill, το Gulfstream IV τζετ ο κυβερνήτης Νικ Τοθ είδε έναν σταυραετό να πετάει χαμηλά. Όταν άκουσε το θόρυβο, θεώρησε ότι ο σταυραετός δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και το άτυχο πουλί βρήκε τραγικό θάνατο. Το αεροσκάφος σταμάτησε και η απογείωση αναβλήθηκε.

«Πλησιάζαμε το σημείο της απογείωσης και της ανύψωσης της μύτης του τζετ στον ουρανό όταν ένας σταυραετός που φάνηκε να κρατάει κάτι στα νύχια του εμφανίστηκε μπροστά μας» δήλωσε ο Τοθ αλλά όταν οι ειδικοί ερευνητές έφτασαν στο σημείο βρήκαν έκπληκτοι στο τέλος του αεροδιαδρόμου έναν νεκρό σαργό μήκους 23 εκατοστά!

Περισυνέλεξαν ακόμα και το DNA που υπήρχε στον αεροδιάδρομο αλλά ακόμα και το αίμα ανήκε στον σαργό. «Στην αρχή δεν πιστεύαμε τα αποτελέσματα του DNA. Πώς μπορούσε κάτι τέτοιο να έχει συμβεί;» είπε ο Τοθ.

Οι ειδικοί πλέον πιστεύουν ότι ο σταυραετός είχε πιάσει το ψάρι για να το φάει αλλά πριν απολαύσει το γεύμα του, εξαιτίας του τζετ, τρόμαξε και άφησε τον σαργό από ψηλά όπως ακριβώς κάνουν τα πουλιά όταν αντιμετωπίζουν ένα μεγαλύτερο επιθετικό πουλί. Έτσι το ψάρι… έπεσε πάνω στο αεροπλάνο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.