Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο σωστός τρόπος να κάνουμε την ανάγκη μας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν η δυτική τουαλέτα μπαίνει στο στόχαστρο της αμφισβήτησης…

Η πατροπαράδοτη λεκάνη τίθεται τώρα στο στόχαστρο καθώς δεν εγγυάται την ανακούφιση που πρέπει με τον τρόπο που της πρέπει.

Κι αυτό γιατί έχει αλλάξει δραστικά τη στάση του ανθρώπινου σώματος κατά τη λειτουργία της αφόδευσης, φέρνοντας έτσι σκοτούρες, έννοιες και... ευερέθιστο έντερο.

Κι αν θέλουμε να γίνουμε πιο περιγραφικοί και κινδυνολόγοι, μιλάμε για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, καρκίνο του παχέος εντέρου, διαταραχές του προστάτη, ακράτεια, κολίτιδες, σεξουαλικές δυσλειτουργίες, δυσκοιλιότητες, αιμορροΐδες και άλλα τέτοια υπέροχα που συνδέονται με τη λάθος στάση «επί τω έργω».



Και για όλα φταίει φυσικά η δυτική λεκάνη, που ήρθε στα μοντέρνα σπιτικά μας να εξαφανίσει μια υγιεινή τελετουργία αφόδευσης χιλιετιών!



(Ξανα-)Ανακαλύπτουμε έτσι την τούρκικη τουαλέτα και τα οφέλη που είχε για τον οργανισμό, χωρίς ποτέ βέβαια να τα δηλώσει κι αυτή με τη σφοδρότητα που όφειλε.



Αντί λοιπόν για κάθισμα, το βαθύ κάθισμα είναι που προκρίνουν οι σχετικές -και ευωδιαστές, αλίμονο- έρευνες ως τον υγιεινότερο τρόπο για να ξαλαφρώνουμε τον εσωτερικό μας κόσμο.



Και βέβαια δεν είναι ανάγκη να πάμε πίσω στον χρόνο, καθώς η ανθρώπινη εφευρετικότητα σύνορα δεν γνωρίζει ούτε και σε αυτόν τον «ευαίσθητο» τομέα.



Το concept είναι να έρθουν τα γόνατα πιο κοντά στο στήθος, αυτοσχεδιάστε λοιπόν ελεύθερα.



Την αλήθεια μια φορά τη μάθατε...



Ιδού το δίλημμα λοιπόν:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.