Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

O Γεωργιάδης για τη γρίπη και... τις ευθύνες του λαού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την έξαρση του φαινομένου του ιού της γρίπης μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι αυτή η έξαρση οφείλεται στην έλλειψη εμβολιασμού.

«Την έξαρση δεν θα την είχαμε, αν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Για την αντιμετώπιση της γρίπης έχει διατεθεί, όπως υπογράμμισε, μεγάλη ποσότητα αντιικών φαρμάκων στα φαρμακεία των νοσοκομείων και σε μεγάλα φαρμακεία, απ' όπου μπορούν οι πολίτες να τα προμηθεύονται δωρέαν.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι νέοι φόροι δεν ζητούνται και δεν πρόκειται να μπουν, ενώ απέδωσε ευθύνες και στον ελληνικό λαό. «Στις δημοκρατίες πάντα φταίει ο λαός. Ο ελληνικός λαός μετά πάθους και διαχρονικά ψήφιζε μόνο τους πολιτικούς που του λέγανε ωραίες κουβέντες και έστελνε με συνοπτικές διαδικασίες σπίτι του όποιους του λέγανε αλήθειες. Αυτή ήταν η επιλογή του ελληνικού λαού. Αν ο ελληνικός λαός δεν καταλάβει την κοροϊδία και πάει και ψηφίσει και, όπως την εποχή του λεφτά υπάρχουν, ψήφιζε Παπανδρέου και ήρθε το μνημόνιο, έρθει ο Τσίπρας και έρθει η δραχμή. Δεν φταίει ο ελληνικός λαός;», διερωτήθηκε ο υπουργός Υγείας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει από τον Ιούνιο του 2012 και μετά είναι οι περισσότερες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα και αυτό, όπως είπε, το αναγνωρίζουν όλοι οι ξένοι διεθνείς οργανισμοί. «Το BBC, πριν από 5 ημέρες, είχε πρώτη είδηση ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει θετικό ισοζύγιο πληρωμών από το 19








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.