Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εισαγωγή υποψηφίων με ειδικές παθήσεις στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι και τις 15 Απριλίου πρέπει να στείλουν το ειδικό πιστοποιητικό.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει τους υποψηφίους με ειδικές παθήσεις της κατηγορίας 5% ότι μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού διαπίστωσης της πάθησης προς εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Ε.Α.Π σε ποσοστό 5% για το ακαδ. έτος 2014-2015, οι υποψήφιοι θα αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Ε.Α.Π το πιστοποιητικό έως τις 15/04/2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Επιστολές οι οποίες θα φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου μετά την 15η Απριλίου 2014 δε θα γίνουν δεκτές από το Ε.Α.Π.

Σε περίπτωση που οι Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές δεν έχουν συνεδριάσει μέχρι τις 15/4/2014 που το Ε.Α.Π. έχει θέσει ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής του πιστοποιητικού, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση όπου να αναφέρονται τα εξής:

«Έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά μου προς εξέταση στην αρμόδια Ειδική Επταμελή Επιτροπή και αναμένω την έκδοση του πιστοποιητικού της πάθησής μου το οποίο και θα αποστείλω στο Ε.Α.Π. αμέσως μόλις εκδοθεί από την Ειδική Επταμελή Επιτροπή.»

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις των ενστάσεων προς τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές όπου οι υποψήφιοι σε διάστημα που δεν θα ξεπερνάει τις 5 ημέρες από την απόκτηση ή μη του πιστοποιητικού τους θα πρέπει να αποστείλουν στο Ε.Α.Π το αποτέλεσμα εξέτασης της ένστασής τους.

Στο εξωτερικό του φακέλου πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη 2511 καθώς και το πρόγραμμα σπουδών. Το πιστοποιητικό πρέπει να αποσταλεί στην παρακάτω διεύθυνση:

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Τμήμα Μητρώου – Πρωτόκολλο

Πάροδος Αριστοτέλους 18, 26335 Πάτρα

(Κωδικός 2511 – Πρόγραμμα σπουδών:……….)

Κατόπιν, οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν το Έντυπο Δήλωσης Θεματικών Ενοτήτων ΕΝΤΥΠΟ 1, καθώς επίσης και να καταβάλουν 550 ευρώ για κάθε θεματική ενότητα που θα δηλώσουν να παρακολουθήσουν για το ακαδ. έτος 2014-2015 έπειτα από ταχυδρομική επιστολή που θα λάβουν από το Ε.Α.Π.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν το αναλυτικό έγγραφο του ΕΑΠ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.