Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Γυναίκα-χίμαιρα με δύο DNA

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Lydia Fairchild ζούσε μια φυσιολογική ζωή μέχρι που χρειάστηκε να κάνει ένα τεστ DNA στις δίδυμες κόρες της. Τότε ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα η ίδια δεν ήταν ένας αλλά δύο άνθρωποι μαζί! Πρόκειται δηλαδή μια ανθρώπινη χίμαιρα.

Το 2002 η Lydia γέννησε δύο κοριτσάκια από μία περιστασιακή σχέση. Όταν ο άντρας αμφισβήτησε την πατρότητα, το ζευγάρι προχώρησε σε τεστ DNA. Τότε διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά είχαν πράγματι τον συγκεκριμένο άντρα για πατέρα αλλά το DNA τους ήταν διαφορετικό από της Lydia, της μητέρας τους.

Η αρχική έκπληξη των γιατρών τους οδήγησε σε μια σειρά εξετάσεων από τις οποίες προέκυψε ότι το DNA των κοριτσιών ανήκε στη δίδυμη αδελφή της Lydia που δεν γεννήθηκε ποτέ! Όταν τα δύο έμβρυα ήταν ακόμη ζυγωτά (το πρώτο στάδιο της ανθρώπινης ζωής, ο δικύτταρος εκείνος σχηματισμός που προκύπτει από την ένωση ενός ωαρίου και ενός σπερματοζωαρίου) η Lydia και η δίδυμη αδελφή της, μέσω μιας πολύπλοκης διαδικασίας που ακόμη δεν είναι πλήρως κατανοητή στους επιστήμονες, τα δυο ζυγωτά ενώθηκαν. οπότε γεννήθηκε μόνο ένα μωρό. Κάποια κομμάτια του DNA του ζυγωτού που θα γινόταν η δίδυμη αδελφή της Lydia επιβίωσαν ανέπαφα μέσα στη Lydia. Και ουσιαστικά αυτό το κομμάτι του DNA σχημάτισε τα αναπαραγωγικά όργανα της Lydia και για αυτό τα ωάρια της δεν είναι δικά της.

Οι γιατροί εξεπλάγησαν τόσο που όταν η Lydia ξαναέμεινε έγκυος μερικά χρόνια μετά, παρακολουθούσαν την εγκυμοσύνη της καθημερινά. Και πάλι, η Lydia δεν γέννησε το παιδί της αλλά το παιδί της αδερφής της.

Η απίστευτη αυτή ιστορία δεν είναι μοναδική. Ένα αντίστοιχο περιστατικό καταγράφηκε το 1998 με την 52χρονη Karen Keegan που επίσης βρέθηκε ότι είναι 2 άνθρωποι σε έναν! Οι επιστήμονες περιγράφουν αυτά τα περιστατικά ως «ανθρώπους χίμαιρες» από το μυθικό ζώο που είχε σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού, και ουρά φιδιού.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το φαινόμενο ίσως γίνει πιο συχνό όσο αυξάνονται οι κυήσεις μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.liveleak.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.