Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Γούντι Άλεν: Δεν την κακοποίησα ποτέ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ανοικτή επιστολή του, που φιλοξενήθηκε από τους New York Times, ο Γούντι Άλεν αρνείται τις κατηγορίες της υιοθετημένης κόρης του, Ντίλαν Φάροου, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε λόγο για μυθοπλασίες της πρώην συντρόφου του, ηθοποιού Μία Φάροου, με την οποία βρισκόταν τότε σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.



Η απάντηση του 78χρονου Άλεν σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της 28χρονης πλέον, Ντίλαν Φάροου, δημοσιοποιήθηκε στον ιστότοπο της New York Times.

Πέντε ημέρες νωρίτερα, η Φάροου είχε σοκάρει την κοινή γνώμη δίνοντας γραπτώς στην εφημερίδα τη δική της άποψη για το τι είχε συμβεί. Τότε είχε επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία το 1992 είχε κατηγορήσει τον Άλεν ότι ασελγούσε εις βάρος της ανήλικης κόρης του.

«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν», γράφει ο Άλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.