Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν εξετάσεις διαβήτη στο Σύνταγμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρεάν εξετάσεις διαβήτη μπορούν να κάνουν σήμερα οι πολίτες στο μετρό του Συντάγματος. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, τουλάχιστον οι μισοί διαβητικοί στην Ελλάδα, δεν γνωρίζουν ότι πάσχουν, αφού δεν έχουν εξεταστεί ποτέ.



Η εκδήλωση έχει οργανωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ) σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Διαβητικού ποδιού (Ε.ΜΕ.ΔΙ.Π) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & 2 και το Διαβητικό πόδι».

Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της ΕΛ.Ο.ΔΙ και με στόχο την ενημέρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού συνανθρώπων μας για το Διαβήτη (ενηλίκων και παίδων) συστρατεύονται κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου διημέρου διαβητολόγοι, ενδοκρινολόγοι, αγγειολόγοι, παιδίατροι, διατροφολόγοι και οφθαλμίατροι.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας οι ιατροί θα εξετάζουν και συμβουλεύουν σε κατ΄ιδίαν συνεντεύξεις τους ασθενείς, νοσηλεύτριες του Ι.ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα πραγματοποιούν αυτοέλεγχο, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες έγκριτοι ιατροί θα ενημερώνουν το κοινό με ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις.

Δείτε το βίντεο από τη ΔΤ.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.