Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τραυματισμός μελών των Γιατρών του Κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο υπάλληλοι του βελγικού παραρτήματος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Medicins du Monde (Γιατροί του Κόσμου), τραυματίστηκαν σοβαρά την Τετάρτη, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε νάρκη στο βόρειο Μαλί.

«Όχημα της Medicins du Monde έπεσε πάνω σε νάρκη στο δρόμο από την περιοχή Κιντάλ προς το αεροδρόμιο», ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της η οργάνωση. «Οι δύο επιβάτες του οχήματος καθώς και ο οδηγός τραυματίστηκαν σοβαρά».

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα συνοδεύεται από μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κατεστραμμένο 4x4. Η οργάνωση δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το όχημα είχε γίνει στόχος.

Ο Αντάμα Καμισόκο, κυβερνήτης του Κιντάλ, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι το όχημα ήταν καθοδόν προς το αεροδρόμιο για να παραλάβει ένα ακόμα μέλος της οργάνωσης. Οι τραυματίες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ένα όχημα του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο μετέφερε 5 άτομα, εξαφανίστηκε και αναζητείται ακόμα από τις αρχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.