Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Εκστρατεία ενημέρωσης από το Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

‘Κάν' το προληπτικά… Ζήσε φυσιολογικά’ είναι το κεντρικό σύνθημα της τηλεοπτικής εκστρατείας ενημέρωσης του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) με στόχο την ενημέρωση κοινού και ατόμων που πάσχουν από αιμορροφιλία.




Για το σκοπό αυτό, από τις 15 Ιανουαρίου είναι ‘στον αέρα’ τηλεοπτικό σποτ του Συλλόγου, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των ατόμων που πάσχουν από αιμορροφιλία (τη διαταραχή που εμποδίζει την πήξη του αίματος) ότι στη σημερινή εποχή, ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, τα άτομα με αιμορροφιλία μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος που στόχο έχει τη με κάθε τρόπο και μέσο προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία.

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1964 από γιατρούς που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση της αιμορροφιλίας και πάσχοντες (άτομα με αιμορροφιλία) και σήμερα αριθμεί 550 μέλη (πάσχοντες και μη) από όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος διοικείται από επταμελές Δ.Σ. με τριετή θητεία.

Οι στόχοι του Συλλόγου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την προώθηση της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης της αιμορροφιλίας, τη διευκόλυνση των ατόμων με αιμορροφιλία για τη συμμετοχή τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας για την επάρκεια αίματος και παράγωγών του.

Ο Σ.Π.Ε.Α. είναι μέλος του World Federation of Haemophilia- WFH, του European Haemophilia Consortium – EHC, ενώ αποτελεί και ιδρυτικό μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες

Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α)
Βρίσκεται στη διεύθυνση : Στουρνάρη 51, 104 32 Αθήνα και στον ιστότοπο : http://www.haemophiliasociety.gr/
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλ./ Fax : (0030) 210 52 32 667 και ηλεκτρονικά στο email: info@hemophiliasociety.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.