Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δεύτερος Μάριους κινδυνεύει να θανατωθεί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η θανάτωση καμηλοπάρδαλης σε ζωολογικό κήπο στη Δανία, και δεύτερος ζωολογικός κήπος σκέφτεται να θανατώσει τη δική του καμηλοπάρδαλη.

Ο ζωολογικός κήπος Γίλαντς στη δυτική Δανία έχει δύο αρσενικές καμηλοπαρδάλεις ενώ επιλέχθηκε να υποδεχτεί και μια θηλυκή. Σε αυτή την περίπτωση, ο επτά ετών Μάριους, ο οποίος δεν είναι ακόμα κατάλληλος για αναπαραγωγή, ενδέχεται να θανατωθεί καθώς θα είναι δύσκολο να μεταφερθεί αλλού για να φιλοξενηθεί.



«Εάν μας πουν ότι πρέπει να κάνουμε ευθανασία στον Μάριους, φυσικά και θα το κάνουμε» δήλωσε η Γιάνι Λότβεντ Πούλσεν, εργαζόμενη στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο. Τόνισε ακόμα ότι η διοίκηση δεν θα επηρεαστεί από τις διαδηλώσεις που προκάλεσε η θανάτωση του 18 μηνών Μάριους στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης. «Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Στηρίζουμε πλήρως την Κοπεγχάγη και θα κάναμε το ίδιο», συμπλήρωσε.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Μάριους της Κοπεγχάγης θανατώθηκε και τεμαχίστηκε πριν ταϊστεί στα λιοντάρια, κάτι που συνέβη μπροστά στους επισκέπτες ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μικρά παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.