Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αιτήσεις για τον δημοτικό λαχανόκηπο δέχεται ο δήμος Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα τους παραχωρηθεί αρδευόμενη έκταση 50 τ.μ.

Νέες αιτήσεις πολιτών που θέλουν να αποκτήσουν τον δικό τους κήπο στον δημοτικό λαχανόκηπο, δέχεται ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Στους δικαιούχους θα παραχωρηθεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, η χρήση των κηπαρίων για βιολογική καλλιέργεια λαχανικών με δική τους φροντίδα και καθημερινή καθοδήγηση και υποστήριξη γεωπόνου.

Η λειτουργία της δομής περιλαμβάνει τη διανομή αρδευόμενης έκτασης 50 τ.μ. σε κάθε δικαιούχο, την παροχή σπόρων και καλλιεργητικών εργαλείων για την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, με απώτερο σκοπό την κάλυψη μέρους των αναγκών σίτισης του. Οι δικαιούχοι συνολικά συνεισφέρουν παράλληλα στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου, μέσα από διαδικασίες συλλογικής καλλιέργειας.

Οι αιτήσεις όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παραλαμβάνονται από την αρμόδια κοινωνικό λειτουργό, στα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΑΡΣΙΣ», (Πτολεµαίων 35 µε Συγγρού, 2ος όροφος), τις ώρες 11:00 έως 17:00, καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των δικαιούχων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 526 150.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.