Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Απρέπεια Νιούκαστλ σε ηλικιωμένη ανάπηρη οπαδό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διοίκηση της Νιούκαστλ φέρθηκε απρεπώς σε μία 65χρονη με κινητικά προβλήματα οπαδό της ομάδας αφαιρώντας της το εισιτήριο διαρκείας.



Δεν έφτανε η πώληση του Γιοάν Καμπάιγ και τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν εξοργίσει τους οπαδούς της, η διοίκηση της Νιούκαστλ πρόσφερε έναν ακόμη λόγο στην εξέδρα για να στραφεί εναντίον της.

Όπως έγινε γνωστό, αποφάσισε να αφαιρέσει το εισιτήριο διαρκείας από μία 65χρονη με κινητικά προβλήματα οπαδό. Ποιο ήταν το «έγκλημά» της; Για να μην αφήσει ασυνόδευτες στο γήπεδο τις 14χρονες δίδυμες εγγονές της, έδωσε το εισιτήριο διαρκείας στον 29χρονο γιο της.

Όταν η ασφάλεια του γηπέδου τον εντόπισε στην κερκίδα στον αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου με τη Σαουθάμπτον, τον απομάκρυνε από τη θέση του και το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» αφήνοντας ασυνόδευτα τα δυο κορίτσια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες μέρες μετά η 65χρονη γυναίκα ενημερώθηκε πως το διαρκείας της παύει να ισχύει. «Είμαι οπαδός της Νιούκαστλ όλη μου τη ζωή και καθόμουν στη συγκεκριμένη θέση εδώ και 13 χρόνια. Το να μου αφαιρούν το εισιτήριο χωρίς καν να με ακούσουν κατέστρεψε τη χρονιά για μένα», δήλωσε αγανακτισμένη η φίλη της Νιούκαστλ.

Η είδηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κατά της διοίκησης της Νιούκαστλ από οπαδούς στα social media και όχι μόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.