Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι την «Εθνική Άμυνα» τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό το σαββατοκύριακο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού θα δημιουργηθεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «EXPRESS X5».

Μέχρι το σταθμό «Εθνική Άμυνα» θα πραγματοποιούνται το σαββατοκύριακο τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό, καθώς λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία εξοπλισμού βελτίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής θα διακοπούν τα δρομολόγια από τον σταθμό «Εθνική Άμυνα» έως το Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω τμήματος, θα δημιουργηθεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «EXPRESS X5», από τον σταθμό «Εθνικής Αμυνα» έως τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» και αντιστρόφως, ενώ θα ενισχυθούν τα δρομολόγια και της γραμμής Χ95 «Σύνταγμα- Αερολιμένας».

Η αφετηρία της γραμμής Χ5 θα βρίσκεται στον σταθμό «Εθνική Αμυνα» του Μετρό, στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων, το τέρμα στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», ενώ θα υπάρχουν στάσεις (και στις δύο κατευθύνσεις) στο ύψος των σταθμών «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή» και «Χαλάνδρι».

Τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από και προς το Αεροδρόμιο θα εκτελούνται κανονικά και θα είναι δυνατή η μετεπιβίβαση των επιβατών της γραμμής Χ5, στον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.