Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κοντά στους σεισμοπαθείς ο Ολυμπιακός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ανακοίνωσε πως, κατόπιν απόφασης του Βαγγέλη Μαρινάκη, η πειραϊκή ΠΑΕ θα προσφέρει το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές σε τρία σχολεία στο Ληξούρι και σε ένα στο Αργοστόλι, τις οποίες υπέστησαν από τον πρόσφατο σεισμό των 5,9 ρίχτερ στην Κεφαλλονιά.

«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν οι μαθητές το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική της παρουσία και την υλική της συμπαράσταση», τόνισε ο Γιάννης Βρέντζος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είπαν πως θα προβούν σε ενέργειας για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη εκταμίευση του ποσού προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στα συγκεκριμένα σχολεία.

Ήδη έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του θα ενημερώσει των Πρωθυπουργό για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως τη μετέφερε ο κ. Βρέντζος:

«Πριν ξεκινήσουμε το κυρίως μέρος της παρουσίασης των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα ήθελα να σας κάνουμε μία ανακοίνωση. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Κεφαλλονιάς. Το σύνολο της Ελλάδας και της Ολυμπιακής οικογένειας είναι συγκλονισμένο. Μέσα στις πάρα πολλές ζημιές που έχουν υπάρξει, έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ζημιές σε 4 ιστορικές σχολικές μονάδες, που είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου, το Λύκειο Ληξουρίου και το Τεχνικό Γυμνάσιο Αργοστολίου. Και κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των συγκεκριμένων μονάδων. Είναι ένα έργο που το κόστος του ανέρχεται τουλάχιστον στις 500 χιλιάδες ευρώ. Επικοινωνήσαμε σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και του μεταφέραμε την επιθυμία του Προέδρου μας κι αυτός με τη σειρά του θα την μεταφέρει στον κ. Πρωθυπουργό, ώστε πολύ σύντομα οι συγκεκριμένοι μαθητές να επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες τους ασφαλείς. Καταλαβαίνετε ότι όταν έχουμε να κάνουμε παιδιά και μία από τις σημαντικότερες των αναγκών του που είναι η παιδεία, για εμάς αυτό, η υποστήριξη και η στήριξη είναι το σημαντικότερο και είναι απόλυτη προτεραιότητα. Πέρα από αυτή την οικονομική ενίσχυση, δεσμευόμαστε ότι η οικογένεια του Ολυμπιακού, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση θα είναι κοντά στο νησί και με τη φυσική τους παρουσία και με τη δική τους στήριξη και με τη δική τους συμπαράσταση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.