Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Επιβίωσε από το αεροπορικό δυστύχημα αλλά την πάτησε το πυροσβεστικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση της 16χρονης Ye Meng Yuan.

Η 16χρονη Ye Meng Yuan συγκαταλέγεται στα θύματα της τραγωδίας με αεροσκάφος της Asiana τον Ιούλιο του 2013 στο Σαν Φρανσίσκο.

Ωστόσο, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, στην οποία, σύμφωνα με το CBS News, οι πυροσβέστες δεν κατάλαβαν πως το νεαρό κορίτσι ήταν ζωντανό και με το πυροσβεστικό όχημα πάτησαν το κορίτσι!

Το εξοργιστικό βίντεο αποκάλυψε το CBS και δείχνει τη στιγμή που οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος. Στο βίντεο δεν φαίνεται η στιγμή που το πυροσβεστικό περνάει πάνω από το κορίτσι, αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο και ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής δηλώνουν ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό πριν περάσει πάνω του το όχημα.

Εντωμεταξύ, μια κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε ένα από τα αυτοκίνητα δείχνει τουλάχιστον δύο πυροσβέστες προειδοποιούν τους οδηγούς για το «πτώμα».

Σε κάθε περίπτωση, οι πυροσβέστες κατηγορούνται ότι δεν έλεγξαν αν έχει σφυγμό η κοπέλα που ήταν στο έδαφος και η οικογένεια του κοριτσιού, που έχει κάνει μήνυση στο δήμο του Σαν Φρανσίσκο, έχει και αυτό το κομμάτι του βίντεο στη διάθεσή της.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.