Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Οι πίνακες διαθεσιμότητας για το ΕΜΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατήρτισε το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας της διαθεσιμότητας, βάσει των κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Όπως επισημαίνεται από την Αρχή, οι πίνακες καταρτίστηκαν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης, βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού του ως άνω Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι νέοι πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.