Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Παιδόφιλος ωθούσε ανήλικους σε άσεμνες πράξεις στον Ιστό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρουσιάζονταν σαν μικρό κορίτσι σε ιστοτόπους.

Ένας 40χρονος Ολλανδός παρουσιάζονταν σαν μικρό κορίτσι σε ιστοτόπους και ωθούσε ανηλίκους να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στις κάμερες των υπολογιστών τους.

Σε βάρος του 40χρονου έχει ασκήσει δίωξη η εισαγγελία του Άμστερνταμ.

Τα θύματά του υπολογίζονται σε σχεδόν 400 ανηλίκους, 56 εκ των οποίων, ηλικίας 12 με 14 ετών, έχουν ταυτοποιηθεί επισήμως.

Ωστόσο, ο άνδρας δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα παιδιά. Μέχρι στιγμής πέντε έχουν καταθέσει μήνυση.

«Τα θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί ζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας», επεσήμανε ο Μπέρστρα, σύμφωνα με τον οποίον οι ολλανδικές αρχές έχουν στείλει αιτήματα στις Αρχές του Βελγίου, της Ισπανίας και των ΗΠΑ «κυρίως για να λάβουν πληροφορίες από τους διαδικτυακούς παρόχους».

Ο ύποπτος που έχει ταυτοποιηθεί ως ο Μίχελ Σ., κρατείται εδώ και περίπου έξι μήνες, όμως η εισαγγελία δεν είχε δημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής το θέμα.

Στη διάρκεια έρευνας τον περασμένο Απρίλιο εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του οι φωτογραφίες περίπου 400 παιδιών και εφήβων.

Χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα, ο Μίχελ Σ. έμπαινε σε πολλά φόρουμ και ερχόταν σε επαφή με τα θύματά του. Αφού αποθήκευε τις φωτογραφίες που του έστελναν, τα απειλούσε ότι θα τις ανεβάσει στο διαδίκτυο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.