Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Την έκαψε αφού την βίαζε για 12 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα ίχνη του απρόσμενου θανάτου της Μαριάννας Μυγδανάλευρου το 2011 έφθασαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπεύθυνος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης Μαριάννας είναι ο άντρας που είχε αναλάβει την επιμέλειά της όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας της πριν από 12 χρόνια!

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί απανθρακωμένη στις 03.02.2011 σε ισόγεια μονοκατοικία, όπου διέμενε στα Φάρσαλα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Στο σώμα της έφερε σοβαρά εγκαύματα, ενώ εστίες πυρκαγιάς διαπιστωθήκαν και σε άλλους χώρους της οικίας. Από τις έρευνες αποκαλύφθηκε ότι ο 71χρονος «κηδεμόνας» της, την βίαζε από την εποχή που ήταν ανήλικη κι όταν εκείνη τον άφησε για να αρραβωνιαστεί, την εκδικήθηκε καίγοντάς την.



Ο πατέρας της Μαριάννας, ο ιερέας Αλέξανδρος Μυγδανάλευρος

Ο πατέρας της Μαριάννας, ο ιερέας Αλέξανδρος Μυγδανάλευρος εξαφανίστηκε πριν από 12 χρόνια. Η υπόθεσή του τότε είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού για με την αναζήτησή του είχε ασχοληθεί και μάλιστα δύο φορές, τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης χαμένων προσώπων. Οι αρχές πιστεύουν πως ίσως μέσα από την τραγική ιστορία της κόρης, να φθάσουν στην άκρη του νήματος και για την εξαφάνιση του πατέρα. Το αυτοκίνητό του ιερέα εγκαταλείφθηκε στον οικισμό Ζεμενό και βρέθηκε δύο μέρες μετά το χαμό του. Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο ιερέας είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνισή του και βρισκόταν στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία.

Ο 71χρονος δράστης μετά την εξαφάνιση του ιερέα είχε πάρει άτυπα την κηδεμονία της κόρης του για να βοηθήσει, όπως έλεγε, την οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια κακοποιούσε την κοπέλα και όταν αυτή θέλησε να φύγει από κοντά του για να ζήσει με τον μνηστήρα της, τη σκότωσε.

Η Μαριάννα Μυγδανάλευρου, ένα από τα τρία παιδιά του άτυχου ιερέα, βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι που έμενε στα Φάρσαλα. Ο δράστης την είχε περιλούσει με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, ενώ ήταν ζωντανή. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και ολοκλήρωσε με τη φωτιά το φρικτό του έγκλημα. Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο Φαρσαλινό ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.