Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο άνθρωπος με τα... πυρίμαχα χέρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα βουτάει στο καυτό λάδι - Δείτε τις φωτογραφίες.

Διάσημος έχει γίνει στους δρόμους του Δελχί, στην Ινδία- και όχι μόνο!- ο 65χρονος σεφ Prem Singh που μπορεί να βουτάει τα γυμνά χέρια του μέσα στο καυτό λάδι χωρίς να καίγεται.

Έτσι έχει καταργήσει τις κουτάλες και τα τρυπητά και χρησιμοποιεί τα χέρια του για να βγάζει από το λάδι τα τηγανιτά ψάρια.

«Το κάνω αυτό εδώ και 25 χρόνια. Έχει να κάνει με την εμπειρία», δηλώνει ο Prem Singh. «Έβαλα τα χέρια μου μια φορά στο καυτό λάδι και μετά το ξαναέκανα. Κατάλαβα πως δεν μου προκαλούσε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε.

Κάθε βράδυ το μαγαζί του έχει τόσους πελάτες όσους και… παρατηρητές. «Όλοι θέλουν να με δουν να βουτάω τα χέρια μου στο καυτό λάδι. Θέλουν να δουν πώς το κάνω».

Το μαγαζί το άνοιξε ο πατέρας του Singh το 1960. Αρχικά σέρβιραν μόνο τηγανιτά ψάρια αλλά πλέον ο Singh μαγειρεύει και άλλα ινδικά εδέσματα.

Ο ίδιος λέει πως πουλάει εκατό κιλά ψάρι κάθε μέρα, ακριβώς επειδή αποτελεί ατραξιόν το βούτηγμα των χεριών του στο λάδι.

Ο 65χρονος ελπίζει πως οι γιοι του θα συνεχίσουν την οικογενειακή επιχείρηση- και την παράδοση των «πυρίμαχων χεριών». «Μπορούν κι εκείνοι να το κάνουν, είναι θέμα εξάσκησης. Αν συνεχίσουν να προσπαθούν και να πειραματίζονται, θα τα καταφέρουν», λέει.

Δείτε τις φωτογραφίες...


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.