Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κοινό κάλεσμα σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για κοινές αγωνιστικές δράσεις για την αποτροπή χιλιάδων απολύσεων.

Κοινό κάλεσμα σε εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διοργανώσουν «κοινές αγωνιστικές δράσεις για την αποτροπή χιλιάδων απολύσεων», απευθύνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και προσδοκά να μετατραπούν «οι Δήμοι και τα Σωματεία σε κέντρα αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε οι σύλλογοι-μέλη της να προχωρήσουν άμεσα σε γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις, προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες για την κατάσταση στο χώρο της εργασίας.

Επίσης, αποφάσισε τον προγραμματισμό κοινών δράσεων με τις Γραμματείες των Σχολικών Φυλάκων, των Δημοτικών Αστυνομικών και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου που έχουν εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα, για την αποτροπή των χιλιάδων απολύσεων.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη των μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων-μελών της και την επόμενη ημέρα συγκαλεί Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασισθούν οι νέες κινητοποιήσεις του κλάδου.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.