Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε ο δράστης για την επίθεση στον τυφλό οπαδό του ΠΑΟΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκε ο δράστης της άνανδρης επίθεσης στον οπαδό του ΠΑΟΚ , που έχει πρόβλημα όρασης, στο παιχνίδι με τη Βέροια και η υπόθεση πήρε ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Τελικά, αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται…

Μετά από έρευνες μερικών ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο «Facebook» ότι βρέθηκε ο δράστης της άνανδρης επίθεσης στον οπαδό με πρόβλημα όρασης, στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Η διοίκηση του «δικεφάλου» καταδίκασε για μια ακόμη φορά τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και γνωστοποίησε ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει πως εντόπισε τον δράστη της άνανδρης επίθεσης στον φίλο του Δικεφάλου που έχει πρόβλημα όρασης, στο επεισόδιο που συνέβη στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέροια.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε. Οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Σύλλογος κι ο συγκεκριμένος «οπαδός», δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι να εξοστρακίσουμε τέτοιες συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη του ΠΑΟΚ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.