Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Επισκέφτηκε το «Η Αγία Σοφία» ο Ολυμπιακός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το νοσοκομείο παίδων «Η Αγιά Σοφία» επισκέφτηκε ο Ολυμπιακός στην καθιερωμένη επίσκεψη που κάνει κάθε χρόνο.Χαρά και χαμόγελα… χάρισαν στα άρρωστα παιδεία που νοσηλεύονται στο παίδων «Η Αγιά Σοφία», οι παίκτες και το διοικητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μοιράζοντας δώρα με σακούλες της UNICEF.

Το παρών στην καθιερωμένη επίσκεψη των Πειραιωτών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έδωσαν οι Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Σαβιόλα, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Μασάδο, Ολαιτάν, Σαλίνο, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μαρκάνο και ο προπονητής της ομάδας ο Μίτσελ.

«Ελπίζουμε να ερχόμαστε πιο συχνά εδώ και να βλέπουμε τα παιδιά να παίρνουν τέτοια χαρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ακόμα, από το διοικητικό τμήμα του συλλόγου παραβρέθηκαν οι Πιερ Ισά (Αθλητικό Διευθυντή), Κούλη Δουρέκα (τιμ μάνατζερ), Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας).

Στην εκδήλωση δεν έλειψαν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κ. Εμμανουήλ Παπασάββας και ο κ. Δημήτρης Πάσουλας, πρόεδρος του Συνδέσμου του Ολυμπιακού στο Νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.