Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Άναψε «πράσινο» φως για κατασκευή της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμπάκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπογράφηκε η σύμβαση προϋπολογισμού από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Ξεκινά η κατασκευή της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμπάκα, μετά τη σύμβαση προϋπολογισμού 3 εκ. που υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.070.000,00 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων) και κύριος του έργου η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Το έργο αφορά στην ανέγερση κτιρίου και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την πλήρη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Το οικόπεδο, εντός του οποίου πρόκειται να κατασκευαστεί το κτίριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, είναι επιφάνειας 4.354 τ.μ. και βρίσκεται νότια του οικισμού της Καλαμπάκας.

Το κτίριο αποτελείται από δύο επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο. Στο ισόγειο αναπτύσσονται η μονάδα διαβίωσης με είκοσι ένα (21) κλίνες, οι εξυπηρετήσεις περίθαλψης, οι χώροι διοίκησης και στο υπόγειο αναπτύσσονται όλες οι βοηθητικές χρήσεις. Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. τον Απρίλιο 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.