Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Έχασε 5 εκ. δολάρια εξαιτίας μιας αράχνης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας ομογενής επιχειρηματίας πρόσφερε το εντυπωσιακό ποσό των 5 εκ. δολαρίων για να αγοράσει ένα άλογο, τον ετεροθαλή αδελφό του περίφημου ιπποδρομιακού αλόγου, Blac Caviar, που έχει κερδίσει πολυάριθμες κούρσες και τεράστια ποσά!

Το άλογο αυτό, ο Jimmy, έχασε την μάχη με την ζωή μετά από τσίμπημα αράχνης.

Και όχι μόνο χάθηκε το άλογο, αλλά χάθηκαν και τα πέντε εκατομμύρια δολάρια που κατέβαλαν για την αγορά του, επενδυτές στην εταιρία BC3 του κ. Βλάχου.

Τώρα οι επενδυτές διεκδικούν το μερίδιο τους από το ποσό που θα καταβάλει η ασφάλεια για την απώλεια του αλόγου, που αποτελεί την τελευταία πλοκή στο δράμα που εξελίσσεται με την χρεωκοπία του κ. Βλάχου.

Εκτιμάται πως πάνω από χίλιοι παίκτες ιπποδρόμου έχασαν «γενναία» ποσά που είχαν στοιχηματίσει, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 500 εκ. δολάρια. Την υπόθεση εξετάζει το δικαστήριο, στην οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο ομογενής, Βασίλης Βλάχος.

Μερικά, δε, από τα «θύματα» είναι αστυνομικοί. Κάποιος από τους αστυνομικούς υποστηρίζει πως έχασε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια.

Ο κ. Βλάχος είχε δημιουργήσει μια λέσχη που στοιχημάτιζε σε ιπποδρομιακές κούρσες. Ισχυριζόταν ότι μελετούσε διεξοδικά κάθε κούρσα και τα στοιχήματα «είχαν απόδοση». Τον εμπιστεύτηκαν πολυάριθμα άτομα και παίχθηκαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που τώρα χάθηκαν.

Για την ώρα, οι Αρχές «πάγωσαν» τα περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 29 εκατομμυρίων δολαρίων, και του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.