Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

47 θέσεις για υπαίθριο εμπόριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον καθορισμό 47 θέσεων για άσκηση υπαίθριου εμπορίου τύπου Α΄ και Β΄ στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, προχώρησε η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου για το έτος 2014.


Σύμφωνα με την απόφαση που έχει ληφθεί, αίτηση μπορούν να καταθέσουν οι εξής: 

1) Άτομα με αναπηρία τουλάχιστον με ποσοστό αναπηρίας 67% και τυφλοί. 
2) Άτομα με αναπηρία πάνω από 50% ποσοστό αναπηρίας, εφόσον δεν οφείλεται σε πολεμικά γεγονότα. 
3) Γονείς ανήλικων τέκνων με αναπηρία και γονείς που προστατεύουν άτομα με νοητική υστέρηση, αυτισμό, βαριές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξυπηρέτησης.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και τις 31 Ιανουαρίου του 2014, στο τμήμα εκδόσεων αδειών καταστημάτων, που βρίσκεται στο Βανάτο (πρώην Δημαρχείο).

Γ. Γρέκας: «Γίνεται μια εκκαθάριση των παλιών αδειών»
Ο πρόεδρος των «Ποπολάρων», Γιάννης Γρέκας, τόνισε πως η διαδικασία με τις συγκεκριμένες άδειες, γίνεται και για λόγους εκκαθάρισης των παλαιών, ούτως ώστε επιλεγούν με σωστά κριτήρια οι δικαιούχοι.


«Οι άδειες υπαίθριου-στάσιμου εμπορίου, αφορούν κυρίως τις περιπτώσεις με τις καντίνες και τα μανάβικα. Από το σωματείο μας με το θέμα αυτό ασχολείται ο κ. Γιάννης Μάνεσης και τα σημεία που έχουν επιλεγεί είναι σε όλη τη Ζάκυνθο. Από τις Βολίμες μέχρι τον Βασιλικό. Τα βασικά δικαιολογητικά που χρειάζεται κάποιος για να πάρει μια τέτοια άδεια, είναι να έχει χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια, να είναι άνεργος και να μην συνταξιοδοτείται» ανέφερε ο κ. Γρέκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.