Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: 35 άδειες για την άσκηση Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου από τον Δήμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Από τον Δήμο Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι το 2014, θα προβεί σε έκδοση 35 αδειών για την άσκηση Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου ΤΥΠΟΥ Β’.

Δικαιούχοι απόκτησης άδειας υπαίθριου εμπορίου έχουν τα φυσικά πρόσωπα που είναι άνεργα και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) Δεν συνδέονται με οποιαδήποτε σχέση με οργανωμένη ομοειδή ή παρεμφερή επιχείρηση σχετική με το αντικείμενο της υπαίθριας δραστηριότητάς τους.

β) Το ετήσιο ατομικό εισόδημα, δεν θα υπερβαίνει το αφορολόγητο ποσό μισθωτών – συνταξιούχων, που ισχύει κάθε φορά στην φορολογία του εισοδήματος (άρθρο 15, 20 & 60 Ν.4172/13).

γ) Δεν κατέχουν άδεια λαϊκής ή Δημοτικής Αγοράς.

Σειρά προτίμησης δικαιούχων:

Μέχρι ποσοστό 10% επί του συνόλου των αδειών σε άτομα με αναπηρία τουλάχιστον 67% και τυφλοί.

Μέχρι ποσοστό 15% επί του συνόλου των αδειών σε πολύτεκνους και τέκνα αυτών καθώς και γονείς με τρία τέκνα .

Μέχρι ποστο10% επί του συνόλου των αδειών σε ανάπηρους και θύματα ειρηνικής περιόδου του Ν.1370/44.

Μέχρι ποσοστό 10% επί του συνόλου των αδειών σε άτομα με αναπηρία άνω από 50% εφόσον δεν οφείλεται σε πολεμικά γεγονότα.

Μέχρι ποσοστό 5% επί του συνόλου των αδειών σε γονείς ανηλίκων τέκνων με ειδικές ανάγκες και γονείς που προστατεύουν άτομο με νοητική υστέρηση, αυτισμό, βαριές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης.

Μέχρι ποσοστό 10% επί του συνόλου των αδειών σε βορειοηπειρώτες και ομογενείς παλιννοστούντες, που προέρχονται από την πρώην ΕΣΣΔ και τον Πόντο.

Μέχρι ποσοστό 5% επί του συνόλου των αδειών σε άτομα απεξαρτημένα από εξαρτησιογόνες ουσίες και άτομα υπό απεξάρτηση.

Μέχρι ποσοστό 5% επί του συνόλου των αδειών σε άτομα Έλληνες τσιγγάνοι που έχουν εγγραφεί στα Δημοτολόγια των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας, εφόσον πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις και έχουν υποβάλλει αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων να παραλάβουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά & να την καταθέσουν μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου, Μαιζώνος 147, στο ισόγειο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.