Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αφαίρεση κορδονιών σε παιδικά ενδύματα Prod

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διορθωτικές ενέργειες ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Διορθωτικές ενέργειες σε παιδικά ενδύματα Prod εκτελεί η εταιρεία Πετρίδης Παναγιώτης, βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Οι διορθωτικές ενέργειες γίνονται μετά από σχετική κοινοποίηση, μέσω του συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών RAPEX, από τις αρμόδιες Αρχές της Κύπρου, και αφορούν παιδικές φόρμες με κωδικούς 62004, 63043 και 63014, οι οποίες φέρουν στην περιοχή του λαιμού και της μέσης κορδόνια περίσφιξης με μήκος μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο από το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η παραγωγός εταιρεία, συνεργαζόμενη άμεσα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, έχει ήδη ενημερώσει τα καταστήματα πώλησης και έχει προβεί σε διορθωτικές ενέργειες (αφαίρεση κορδονιών) στα προϊόντα, που υπάρχουν στην αποθήκη της και στα καταστήματα. Στους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους τα ανωτέρω ενδύματα, συστήνεται να τα χρησιμοποιούν αφού πρώτα αφαιρέσουν τα κορδόνια από την περιοχή του λαιμού και της μέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία Πετρίδης Παναγιώτης (τμήμα παραγωγής) στα τηλέφωνα 2394073522 και 6976433922 καθημερινά από 08:30 έως 20:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.